Kookworkshop

Het landelijk gelegen drie Hoefijzers, Julianastraat 98 te Heikant bied u de mogelijkheid om gezellig samen te koken. Ontvangst met een drankje en een amuse en afsluiting met koffie of thee, tijdens de workshops zijn 2 consumpties inbegrepen.   Aanvang is 18 uur en geplande eindtijd rond de klok van 22 uur.

Het menu is zo samen gesteld dat er een knipoog naar de feestdagen is en zo samen gesteld dat het voor iedereen thuis te bereiden is. . Aan het eind van de avond krijgt u het menu mee naar huis.

 

Pairi Daiza dierentuin

21 september 2024 - Domaine de Cambron, 7940 Brugelette, BelgiëPairi Daiza bezoeken is als op reis vertrekken. Dankzij de authentieke gebouwen, de talrijke plantensoorten, de halfedelstenen en natuurlijk de dieren, wordt u meegenomen naar alle uithoeken van onze mooie planeet.

Inschrijving gesloten

Kookworkshop

31 oktober 2024 - Drie Hoefijzers HeikantGezellig samen Koken, het 4 gangen menu heeft al een knipoog naar de feestdagen

Inschrijving gesloten

Concert DI-RECT

12 juni 2025 - "De Kuip" in Rotterdam"Letterlijk een droom die uitkomt. Een betere manier om ons 25-jarige jubileum te vieren bestaat niet. Het gaat in alle opzichten onze grootste show ooit worden!” -DI-RECT

Inschrijving nog niet gestart