Pairi Daiza dierentuin

Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Graag dit goed invullen bij aanmelding. Anders betaald u ook voor de kinderen onder de 2 jaar. U moet kijken hoe oud ze zijn op 21 september 2024!!!!! Dus niet op het moment van aanmelding, dit ivm aankoop tickets. 

Totaal 4 introducés (incl t/m 2 jarige)

Zorg dat u uw identificatie meeneemt ivm "BUITENLAND" ook kunnen wij vragen om identificatie van de kinderen ivm controle van de leeftijd.

Wilt u er wel voor zorgen dat kinderen die op een stoelverhoger moeten zitten, deze zelf mee te nemen

Opstapplaats Ziekenhuis Terneuzen parkeerplaats. Vertrektijd 08:00 uur! Graag 15 min van te voren aanwezig zijn. Bij opmerkingen graag vermelden met wie u in de bus wilt zitten. Als u bv met 2 gezinnen op pad wilt.

Pairi Daiza, dat meermaals werd uitgeroepen tot "Beste Zoo van Europa" en drie sterren kreeg in de Groene Michelin-gids, neemt u mee op een reis naar de vijf continenten om meer dan 7.000 dieren te ontmoeten.

Pairi Daiza bezoeken is als op reis vertrekken. Dankzij de authentieke gebouwen, de talrijke plantensoorten, de halfedelstenen en natuurlijk de dieren, wordt u meegenomen naar alle uithoeken van onze mooie planeet.

Reuzenpanda's, olifanten, ijsberen, neushoorns, walrussen, gorilla's, orang-oetans, vissen, zeldzame vogels, wolven, bruine en zwarte beren, ijsberen, damherten, Siberische tijgers, walrussen of Steller zeeleeuwen en nog veel meer.

 

 

Holy Spiritus

10 mei 2024 - Hoofdstraat 4, 4564 AP in Sint Jansteen (de kerk)Gin/Calvados/Honey wine/Cider/Vodka proeverij

Inschrijving gesloten

Holy Spiritus

24 mei 2024 - Hoofdstraat 4, 4564 AP in Sint Jansteen (de kerk)Gin/Calvados/Honey wine/Cider/Vodka proeverij

Inschrijving gesloten

Guus Meeuwis Groots

23 juni 2024 - Philipsstadion Eindhoven'Groots met een zachte G' De laatste!(?) nog een keer samen "Groots" We hebben 100 zitplaatsen kunnen bemachtigen op zondagmiddag. Alleen opstap mogelijk in Terneuzen!!

Inschrijving gesloten