Sinterklaas 2024

Op zondag 24 november organiseren we weer het jaarlijkse sinterklaasfeest. Ook dit jaar komen de Sint en zijn pieten weer naar het Scheldetheater. We starten om 10.00 uur en eindigen rond 12 uur. De kinderen en hun ouders zijn vanaf 09.45 welkom in het Scheldtheater in Terneuzen. Opgeven kan tot 19 oktober. Later is niet mogelijk in verband met het bestellen van de cadeaus. Helaas maken wij hierin geen uitzonderingen. Aanmeldingen via de mail of na de sluitingsdatum worden niet gehonoreerd of beantwoord. 

Kinderen in de leeftijd vanaf 1 tot en met 8 jaar zijn van harte welkom. Het kind moet dus nog 8 jaar zijn op de dag van het feest!

Deelname kost per kind €7.50 en alleen voor kinderen van leden van de Personeelsvereniging InBalanZ. Niet voor kleinkinderen van leden.

Heeft uw kind een bepaalde (voedsel) allergie? geef dit aan bij de opmerkingen. Kinderen ontvangen namelijk snoepgoed van de pieten. 

We willen u vragen om bij het aanmelden de volledige voor- en achternaam van de kinderen te noteren en leeftijd en geslacht

U kunt meerdere kinderen tegelijk inschrijven. Schrijft u maar één kind in, vul dan bij de overige velden "nvt" in. Er mogen in totaal 2 volwassenen mee. Heeft u kinderen boven de 8 jaar, zij zijn ook welkom in de zaal. Zij participeren alleen niet mee in een cadeau van de Sint.

Voor vragen, neem contact op via pvinbalanz@zzv.nl.

Kerststuk Anno 1972

11 december 2024 - Workshoplocatie : Molenwater 54 4511 BP BreskensCreatief de kerst in

Inschrijving nog niet gestart

Kerststuk Anno 1972

13 december 2024 - Workshoplocatie : Molenwater 54 4511 BP BreskensCreatief de kerst in

Inschrijving nog niet gestart

Concert DI-RECT

12 juni 2025 - "De Kuip" in Rotterdam"Letterlijk een droom die uitkomt. Een betere manier om ons 25-jarige jubileum te vieren bestaat niet. Het gaat in alle opzichten onze grootste show ooit worden!” -DI-RECT

Zet jezelf op de wachtlijst