Wandelen in Axel

Ga heerlijk samen wandelen en doe onderweg een leuke weetjes-quiz.  Met een routebeschrijving, de quiz, een drankje en wat lekkers voor onderweg. Tijdens je wandeling open je de kaarten uit het tasje en ga je op pad. De route is ongeveer 7 kilometer lang, en met de leuke quiz neemt het ongeveer 2 uur in beslag. 

Inschrijving en wandeling is per 2 personen dus als u met een mede-lid van de PV gaat wandelen of met een introducé die geen lid is, hoeft er zich maar 1 in te schrijven! Kost dus per koppel €12,50, mocht je alleen lopen, blijft het bedrag €12,50!  

U kunt kiezen uit 2 dagen. Bij de inschrijving aangeven, (bij opmerkingen) of u in de ochtend of in de middag wilt wandelen en of u met 2 bent of alleen. lndien mogelijk plannen wij dat zo voor u in. U krijgt van ons uw starttijd door. Maximaal 4 dagen van te voren.  Ivm Corona is het belangrijk dat u zich aan deze tijd houdt!!

Voordat u start moet u zich bij Mia's melden en uw tasje in ontvangst nemen. Graag 5 min voor start melden.

 

Wandelen in Axel

18 april 2021 - Mia's Kanaalkade 3, 4571CD AxelWandelquiz met kaart en versnapering voor onderweg

Inschrijving gesloten

Optreden van Stef Bos

20 juni 2021 - Theetuin de Mol Zuiddorpseweg 6 4575 NK OverslagOptreden van Stef Bos zondag 20 juni 2021 aanvang 13.00 uur

Zet jezelf op de wachtlijst