Weekendje weg

Het weekend van 10 t/m 12 juni gaan we naar Groningen, vertrek 10 juni om 12.00 uur vanuit Terneuzen naar Groningen en weer huiswaarts op 12 juni om 18.00 uur.  U verblijft in het Best Western Hotel Groningen Plazza, die een pendeldienst naar het centrum heeft. In de reis is inbegrepen heen en terug reis per bus, 2 hotelovernachtingen met ontbijt. Verder bent u vrij om er een super leuk weekend van te maken.

Wel willen we u vragen om ALLES  in het formulier goed in te vullen, dus paspoort/ID nummer van u en evt van de introducé bij de hand houden aub!

Om maar even met een quote van CNN over Groningen te pronken: “a winning alternative to Amsterdam.” En terecht. In de compacte binnenstad vind je bekende merken naast experimentele eenpitters en luxe naast eigengereid vintage. Struin langs de vele middeleeuwse panden. Of ga naar de streekmarkten en de gezellige dorpskernen in het ommeland.

Groningen barst van de creativiteit. Dat zie je meteen aan markante plekken als het Groninger Museum en het Forum. Maar het eigenzinnige karakter van de stad ervaar je pas echt als je verder kijkt. In de kruipdoor sluipdoor steegjes vol kleurrijke streetart. Bij eigenwijze galeries, cafés of winkels nét even om de hoek. Hier bruist het van de vrije geesten die hun eigen gang gaan, met de stad als hun canvas. Gelukkig ben je in Groningen.

Van superfood tot een snelle hap in een van de ontelbare eetcafés. Van foodfestivals en ambachtelijke experimenten tot sjiek. In Groningen heeft je maag het voor het kiezen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele proeflokalen, brouwerijen en koffiebars.

Zeeuws koppel maken bij Anno 1972

15 juni 2022 - Molenwater 54 4511 BP BreskensCreatief mixen met gezelligheid, bij Anno 1972 onder begeleiding van Angelique Lohman

Zet jezelf op de wachtlijst

Zeeuws koppel maken bij Anno 1972

6 juli 2022 - Molenwater 54 4511 BP BreskensCreatief mixen met gezelligheid, bij Anno 1972 onder begeleiding van Angelique Lohman

Zet jezelf op de wachtlijst

Toppers

19 november 2022 - Amsterdam ArenaWe gaan er een feestje van maken

Inschrijven