Bent u al lid van PV inBalanZ?

PV inBalanZ is de personeelsvereniging van ZorgSaam. We organiseren jaarlijks ongeveer vijftien activiteiten voor medewerkers van ZorgSaam variërend van creatieve workshops tot meerdaagse citytrips. Voor ieder wat wils dus. PV inBalanZ is een zelfstandige vereniging die nauw verbonden is met ZorgSaam Zorggroep Zeeuws Vlaanderen. Medewerkers uit alle organisatie onderdelen van ZorgSaam kunnen lid worden van de personeelsvereniging.

Onze activiteiten zijn toegankelijk voor leden van de personeelsvereniging. Een lidmaatschap kost € 2,50 per maand en wordt via het salaris van ZorgSaam verrekend. Leden profiteren van kortingen op deelname aan activiteiten. Onze jaarlijkse Sinterklaasviering is zelfs gratis toegankelijk voor leden. Een greep uit onze activiteiten uit het verleden: Bezoek aan de Vrienden van Amstel Live, de F1 in Francochamps, chocolade workshop, bezoek van diverse kerstmarkten, low budgetreis naar Amsterdam, meerdaagse reis naar Londen, maken van kerst- en paasstukjes, bezoek aan musicals en suppen op de Otheense kreek.

Lid worden gaat via \'Mijn Afas\'. U logt in via Mijn Afas en gaat naar \'Mijn gegevens\'. Vervolgens klikt u op het cocktailglaasje en daarna lid worden van de personeelsvereniging. U ontvangt binnen twee weken een bericht met daarin uw inlogcodes zodat u zich via deze website kunt inschrijven voor onze activiteiten.

Deelname aan activiteiten kan alleen wanneer hiervoor vooraf is ingeschreven via de website van de personeelsvereniging en wanneer je vanuit de personeelsvereniging een bevestiging van je inschrijving hebt ontvangen. Betaling voor deelname aan activiteiten gaat via Ideal of via de salarisadministratie. In enkele gevallen zijn introducees bij activiteiten welkom, dit wordt vooraf gecommuniceerd.

Klik hier voor het ledenreglement