Bent u al lid van PV inBalanZ?

PV inBalanZ is de personeelsvereniging van ZorgSaam. We organiseren jaarlijks ongeveer vijftien activiteiten voor medewerkers van ZorgSaam variërend van creatieve workshops tot meerdaagse citytrips. Voor ieder wat wils dus. PV inBalanZ is een zelfstandige vereniging die nauw verbonden is met ZorgSaam Zorggroep Zeeuws Vlaanderen. Medewerkers uit alle organisatie onderdelen van ZorgSaam kunnen lid worden van de personeelsvereniging.

Onze activiteiten zijn toegankelijk voor leden van de personeelsvereniging. Een lidmaatschap kost € 3,50 per maand en wordt via het salaris van ZorgSaam verrekend. Leden profiteren van kortingen op deelname aan activiteiten. Onze jaarlijkse Sinterklaasviering is zelfs gratis toegankelijk voor leden. Een greep uit onze activiteiten uit het verleden: Bezoek aan de Vrienden van Amstel Live, Meerdaagse reis Berlijn, chocolade workshop, bezoek van diverse kerstmarkten, low budgetreizen naar een leuke stad, maken van kerst- en paasstukjes, bezoek aan musicals en nog veel meer leuke activiteiten.

Lid worden gaat via \'Mijn Afas\'. U logt in via Mijn Afas en gaat naar \'Mijn gegevens\'. Vervolgens klikt u op het cocktailglaasje om daarna lid te worden van de personeelsvereniging. 1 tot 2x per maand wordt de ledenlijst up to date gemaakt. Zodra dat is gedaan kunt u zich inschrijven voor een activiteit met uw personeelsnummer en postcode via deze website.

Deelname aan activiteiten kan alleen wanneer hiervoor vooraf is ingeschreven via de website van de personeelsvereniging. Betaling voor deelname aan activiteiten gaat via Ideal, als u betaald hebt is dit tevens uw bevestiging van deelname. In enkele gevallen zijn introducees bij activiteiten welkom, dit wordt vooraf gecommuniceerd.

Klik hier voor het ledenreglement